среда, 21. децембар 2011.

Top 5 destinacija za doček Nove 2012. godine koje prijaju svakom džepu!


Pripremila: Divna Ilijić

Ako ste odlucili da ove godine necete sedeti na nekoj žurci sa društvom ili birati klubove i restorane koji nude najbogatiju novogodišnju ponudu-mi vam  pružamo rešenja koja će prijati i vama i vašem džepu, a uz to vam garantujemo i fantastičan provod.


Beograd


Nemate dovoljno novca, muka vam je od klasičnih novogodišnjih dočeka u nekom od beogradskih klubova, nemate ideju za organizovanje zanimljive privatne žurke – ako vas muči neki od ovih problema rešenje možete potražiti na ulicama Beograda. U ovogodišnjoj “najluđoj noći” Beograđani će imati prilike da čuju muziku proverenih zabavljača - “Plavi orkestar”, “Galija”, “Van Gog”, Sergej Ćetković, a sve to će biti propraćeno i spektakularnim vatrometom. Osim njihovog nastupa, stanovnike prestonice očekuju i brojni drugi sadržaji i to ne samo u noći između 31. decembra i 1. januara.


Milano


Milano je veoma popularna destinacija u poslednje vreme. Grad večitog šopinga, noćnih provoda, kulture i konstantne gužve na ulicama može da se učini kao vrlo primamljiva destinacija u kojoj ćete baš 31. decembra dočekati Novu godinu. Turističke agencije nude boravak u ovom predivnom gradu već od 129 evra, a aranžman obuhvata putovanje udobnim turističkim autobusom, tri noćenja sa doručkom. Vatromet može da počne!

Slovenija


Čuli ste lepe utiske sa putovanja svojih poznanika o predivnoj Sloveniji? Nemojte da ostane na tome da samo vi slušate preprečivanja zanimljivih putovanja. I vi možete da budete onaj koji će da priča o fantastičnom provodu, ako se opredelite za doček na Bledu. Priprema za najluđu novogodišnju noć, svečana večera i romantična vožnja do jezera uz predivan vatromet može da bude nezaboravan trenutak! Cena ove prave poslastice iznosi 110 evra, a obuhvata prevoz udobnim autobusom, dva noćenja sa doručkom u centru Kranja.

Sofija


Kažu da je doček Nove godine na Trgu Sofije uz fantastičan vatromet jedno od najpozitivnijih iskustava u životu! Nesumnjivo ćete uživati i u obilasku Crkve Aleksandra Nevskog, Ruskve crkve, Sobranje.. Aranžman za Doček Nove godine u Sofiji možete da pronađete već od 70 evra i obuhvata prevoz autobusom i jedno noćenje sa doručkom. Odbrojavanje može da počne!


Beč


















Za kraj smo ostavili Beč kao pravu poslasticu! Podjednako lep preko cele godine, a nekako čaroban i još lepši kada na scenu stupe božićni i novogodišnji paznici. Ako želite da osetite pravi duh svečanosti, uživate u gastronomskim užicima, odličan provod uz valcere i to sve ispod velikog vatrometa koji će održava na Prateru, na pravom ste mestu. Za vas je Beč idealno mesto na kojem ćete sa osmehom ući u Novu 2012. godinu. Aranžman se može pronaći već od 189 evra, a obuhvata prevoz autobusom i tri noćenja sa doručkom.





Нема коментара:

Постави коментар