петак, 23. децембар 2011.

TaTa – „Beauty in the dark”


Beauty in the dark je kolekcija koju je Tatjana Tatalović predstavila  20. Decembra u UK Parobrod. Inspirisana muzikom Yasiin Bey-a kao i životom u Njujorku, TaTa je prva linija muške odeće za sezonu jesen/zima 2012. Namenjena je talentovanom, mudrom i emotivnom muškarcu koji svojim stilom odevanja ne prati trendove već uživa u sopstvenoj autentičnosti. Za muzičku podršku pobrinula se  Dada Selectah, poznata beogradska DJ.



Tatjana Tatalović je slikarka i istoričarka umetnosti po zanimanju, pristupa modnom dizajnu kao slikarskom platnu, preko koga prenosi strast i emocije. Korišćenjem novih kao i prirodnih materijala zahvaljujući saradnji sa kompanijom Textil, Tatalovićeva prožima odeću sa duhom koji je moderan, svež kao i klasičan u svojoj eleganciji.
Od osnivanja, brend TaTa je priznat i cenjen zbog savremenog dizajna, a 2009. godine nagradjen je Elle Fashion Awards-om koji je magazin Elle dodelio za najupečatljivu kolekciju na beogradskoj Nedelji Mode. Osim na domaćim modnim dogadjaima, TaTa je predstavljen i Americkoj publici na DC Washington FW kao i uskim Njujorskim modnim krugovima.
Pogledajte galeriju fotografija koje je za Media Centar FMK napravila Anja Turanski.
link

Нема коментара:

Постави коментар